Over Excursie Koninklijke Euroma B.V. & CKZ special

Excursie Koninklijke Euroma B.V. & CKZ special

Excursie georganiseerd door de Chemische Kring Zwolle.

Koninklijke Euroma B.V.

Voor onze kruiden en specerijen reizen wij al sinds 1899 de hele wereld over. Al in 1899 richtte Antonij ten Doesschate in Zwolle een onderneming op in kruiden, specerijen en andere farmaceutische artikelen op de Thorbeckegracht. In 1969 kwam de onderneming in Amerikaanse handen. En in de jaren 90 hebben we veel kennis vergaard door de integratie in een wereldwijd specerijnetwerk. Sinds 1998 is er weer een Nederlands management dat de focus legt op kwaliteitsspecerijen, smaakontwikkeling en de uitbreiding van het dienstenpakket. 

Dat heeft ons een sterk netwerk van leveranciers opgeleverd en een neus voor rijke, pure en eerlijke smaken. Wij staan voor verantwoord ondernemen, waar ter wereld we ook zijn. Het ontwikkelen van mooie smaken staat voorop, maar het verzamelen van gezonde, duurzame en veilige ingrediënten vinden we minstens zo belangrijk.

Programma

We verzamelen om 13:45 bij de ingang van Koninklijke Euroma B.V.

De excursie start om 14.00 uur met een presentatie over de E-Nose. Vervolgens vindt er een rondleiding door het bedrijf plaats. Het programma duurt tot maximaal 16:00 en zal verzorgd worden door Dhr. Bas Schasfoort.

Daarna kan men zich op eigen gelegenheid naar Stolte92 bewegen voor een hapje en drankje. Vanaf 16:00 uur tot maximaal 18:00 uur bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk te borrelen.

Jubileumboek
Het oorspronkelijke plan was om een fysiek exemplaar van het CKZ-jubileumboek bij het drankje en hapje na het bezoek aan Euroma aan de CKZ-leden uit te reiken. Echter, omdat er nog steeds waardevolle bijdragen binnendruppelen, hebben we besloten van het jubileumboek tot het einde van het jaar een ‘levend document’ te maken, We zullen bij gelegenheid van het hapje en drankje niettemin een concept versie presenteren. Wellicht inspireert het leden om alsnog een mooi verhaal aan te leveren?

Introducé(e)s zijn van harte welkom.
Nadere informatie over deze excursie kunt u aanvragen via het CKZ emailadres: ckzsecretariaat@gmail.com.

Prijzen

U kunt zich uiterlijk tot 7 juni per email aanmelden (ckzsecretariaat@gmail.com). Introducés zijn van harte welkom. Wilt u bij uw aanmelding naast uw naam en telefoonnummer ook de naam van uw introducés vermelden?  Verder graag vermelden of u na afloop meegaat naar Stolte92.