Contact

Neem contact op met de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging

Persoonlijke gegevens

Locatie

Contactinformatie

Adres:
Synthesium
Castellum C
Loire 150
2491 AK Den Haag
tel: 070 337 87 90
mail: kncv@kncv.nl

Bankrekeningen
Contributierekening:
t.n.v. Koninkl Ned Chem Verenig
IBAN: NL68 ABNA 0406 0452 16
BIC: ABNANL2A

 

Andere zaken:
t.n.v. Koninkl Ned Chem Verenig
IBAN: NL17 ABNA 0430 4098 18
BIC: ABNANL2A
KvK Haaglanden: 40407283

 

Routebeschrijving

Komend uit de richting Amsterdam (A4)
Neem op de A4 afslag 8, Leidschendam. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Sla wederom rechtsaf bij de volgende verkeerslichten. Neem daarna de rotonde driekwart. De eerste oprit aan de linkerkant geeft toegang tot het parkeerterrein van Castellum. De KNCV is gevestigd in deel C (Synthesium), op de begane grond.

Komend uit de richting Utrecht, Den Haag (A12) of Rotterdam/Delft (A13/A4)
Via het Prins Clausplein volgt u de richting Amsterdam (A4). Neem afslag 8, Leidschendam. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Neem daarna de rotonde driekwart. De eerste oprit aan de linkerkant geeft toegang tot het parkeerterrein van Castellum. De KNCV is gevestigd in deel C (Synthesium), op de begane grond.

Met het openbaar vervoer
U neemt vanaf Den Haag Centraal Station lijn 3 (richting Zoetermeer Centrum West) of lijn 4 (richting Zoetermeer Javalaan) van de Randstadrail en stapt uit bij de halte Forepark. Deze lijnen rijden om en om elke 5 minuten. Vanaf de halte is het ongeveer 5 minuten lopen naar de ingang van het Castellum. De KNCV is gevestigd in deel C (Synthesium), op de begane grond. U kunt ook gebruik maken van de Erasmuslijn (naar Rotterdam, elke 15 minuten) en u stapt dan ook uit bij dezelfde halte, Forepark. Plan hier uw reis met het openbaar vervoer.