Denise heeft bioprocestechnologie gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Na een stage bij Gist-Brocades is ze aan de Universiteit Leiden gepromoveerd op onderzoek naar de biosynthese routes van medicinale stoffen uit de plant Catharanthus roseus met behulp van proteomics. Na haar promotie is ze in diverse wetenschappelijke functies werkzaam geweest bij DSM, waaronder als Scientist Analytische Biochemie en Projectmanager voor de ontwikkeling en toepassing van nieuwe Sensomics technologieën voor de karakterisering van smaak en textuur. Recent heeft ze haar loopbaan voortgezet als R&D manager Microbiologie bij Koppert Biological Systems, waar ze zowel gewerkt heeft aan de ontwikkeling van natuurlijke producten voor gewasbescherming in land- en tuinbouw, als aan de ontwikkeling van de productieprocessen. In een volgende positie wil ze verder vorm geven aan het versnellen van kennisgedreven innovatie door een sterke verbinding van mensen en expertises vanuit het bedrijfsleven, de overheid, onderzoek en onderwijs.
Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren. Als je wilt aanpassen welke cookies we mogen gebruiken, kan je jouw cookie-instellingen wijzigen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.