Over Avond van de Chemie 2019

Avond van de Chemie 2019

Avond van de Chemie 2019

De Avond van de Chemie reisde dit jaar af naar de Overijsselse hoofdstad Zwolle voor haar vierde editie. Theater Odeon werd op donderdagavond 3 oktober omgetoverd worden tot een bruisende plek waar chemie tot leven kwam. Met topsprekers en prijsuitreikingen was het een onvergetelijke avond.

De line-up

Sprekers van de avond brengen de nieuwste ontwikkelingen van actuele onderwerpen naar voren en delen hun inzichten vanuit zowel de wetenschap als het bedrijfsleven. Vanuit de academische wereld betreden Marleen Kamperman (Rijksuniversiteit Groningen) en Ewine van Dishoeck (Universiteit Leiden) het podium, vergezeld door CEO Tom van Aken (Avantium), voorloper op het gebied van duurzame chemie.

De presentatie is in handen van de Belgische wetenschapscommunicator Lieven Scheire. Naast de presentatie speelt hij ook een stuk uit zijn laatste programma Live in Nerdland: DNA, waarin hij u meeneemt langs waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.

Gouden scripties

Tijdens de Avond van de Chemie vindt ook het jaarlijkse KNCV Prijzengala plaats. Afstudeerders in het chemische werkveld van zowel mbo, hbo als wo kunnen hun scriptie vergulden. Door nominatie van hun begeleider, zijn de drie beste kandidaten van elk opleidingsniveau aanwezig. Wie er met de Gouden Vlam, Gouden Spatel en Golden Master Award vandoor gaan, hoort u natuurlijk tijdens de prijzenceremonie.


We sluiten de avond af met een feestelijke borrel.

Graag tot dan!

Prijzen

Early bird KNCV-studentlid: € 7,50

Early bird KNCV-lid: € 15,00

Regulier KNCV-studentlid: € 10,00

Regulier KNCV-lid: € 17,50

Niet-KNCV-lid: € 27,50

*Prijzen zijn inclusief consumpties

*Introducées mogen mee tegen hetzelfde tarief als het lid.

*De eerste vijftig personen ontvangen €2,50 Early Bird korting. De kaartverkoop voor niet-leden gaat pas open na verkoop van de Early Bird-kaarten.