Hulp gezocht bij promotiefilm en CMG panelboard
Help mee aan een promotiefilm en denk mee over vliegen in 2040!

           megfuitroe

Oproep aan alle JongKNCV leden! Wij zoeken enthausiaste leden die mee willen werken aan een promotiefilm en/of willen nadenken over vliegen in 2040 met CMG. Lees snel verder voor meer informatie.

Als JongKNCV zijn wij altijd opzoek naar nieuwe manieren om meer leden te werven. Zo kunnen wij meer jonge chemici helpen en betrekken bij leuke activiteiten, webinars en speciale aanbiedingen.

Wij zijn bezig met het maken van een promotiefilmpje met hierin een aantal leden die iets willen vertellen over wat de JongKNCV doet. Je kan hier iets vertellen over hoe de JongKNCV jou helpt in je studie of carriére, welke mogelijkheiden de JongKNCV jou geboden heeft sinds je lid bent of gewoon jouw ervaring als lid!

Zie jij dit zitten, of heb je ideeën om ons hierbij te helpen? Schroom dan niet ons een berichtje te sturen, dit kan via onze socials hieronder of via jong@kncv.nl

        iinsta   facebook   linkedin   twitter

camera

 

Welke rol spelen chemici om richting 2040 duurzaam te vliegen? Praat met de Chemie Maatschappij Groep (CMG) mee over dit onderwerp!

De luchtvaartsector heeft grote uitdagingen om duurzamer te worden. Chemici doen relevant materialen- en brandstofonderzoek voor o.a. conferenties, maar vliegen zelf ook prive. Vorig jaar heeft de CMG deze rapportage erover gepubliceerd en onlangs een stakeholder inventarisatie gemaakt (hier te lezen). 

De CMG nodigt de JongKCNV leden uit voor een digitaal groepsgesprek. Je kan je mening delen over de rapportages én meedenken over de insteek van een webcast, die de CMG voor de zomer gaat organiseren. Laat je interesse weten bij CMG- en JongKNCV lid Fons Janssen via een Whatsapp bericht (+31625197680) of e-mail (fonsjanssen@live.nl).

En hoe vliegen we dan, breed

De KNCV is ook te volgen op:

KNCV op Facebook        KNCV op Twitter        KNCV op LinkedIn

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van de Jong KNCV of je hebt aangemeld hiervoor.

Postadres:
Postbus 249
2260 AE Leidschendam

Bezoekadres:
Synthesium – Gebouw Castellum, ingang C
Loire 150, Den Haag
070 3378790

www.kncv.nl

Copyright © 2019 KNCV, All rights reserved.
Bekijk in de browser
Klik hier om je uit te schrijven.