KNCV voorjaarsactiviteiten
header

In de komende maanden organiseren de KNCV en haar secties weer een aantal mooie activiteiten. Tal van mooie prijzen zijn te winnen. Ben jij of ken jij iemand die zou moeten deelnemen? Meld je dan nu aan en mis het niet!

4 maart: Deadline abstracts WiFo 2019

Onze collega's uit Duitsland, die Gesellschaft Deutscher Chemiker (GDCh), organiseren van 15 tot 18 september 2019 het Wissenschaftsforum Chemie in Aken (WiFo 2019).

4 maart is de deadline voor abstracts voor (poster)presentaties. KNCV-leden genieten dezelfde korting als GDCh-leden voor dit evenement. 
Kijk voor meer informatie en registratie op de website.

7 maart: Jong KNCV Posterwedstrijd

Jong KNCV organiseert elk jaar een posterwedstrijd speciaal voor wo-studenten. Deze wedstrijd vindt plaats sinds 1999 tijdens het PAC-symposium, en biedt studenten de gelegenheid hun stage- of afstudeerproject te presenteren door middel van een poster. Verschillende prijzen zijn hiermee te winnen (max. 500 euro).

Meer informatie en registratie

21 maart: Applied Science Poster Competition

De KNCV, NIBI en DAS dagen je uit om de resultaten van je onderzoek te presenteren aan de deelnemers van de DAS Conferentie en de jury van de Applied Science Poster Award. Deze posterwedstrijd voor hbo-studenten biedt je de kans om een mooie prijs (max. 500 euro) te winnen met jouw onderzoek. 

Schrijf je nu in

11 april: CONNECT Career Event

Weet jij (nog) niet welke richting je op wilt? CheckMark Labrecruitment, HRSMC, Jong KNCV en KNCV organiseren op 11 april het CONNECT Career Event. 

Tijdens dit evenement kunnen hbo-, master-, PhD-studenten, postdocs, starters en jong professionals zich oriënteren op de verschillende carrièremogelijkheden in de chemie en life sciences.

Klik hier voor meer informatie en registratie

24 april: Carbon Café

Op 24 april van 19.00 tot 22.00 uur vindt het Carbon Café in Utrecht plaats bij Mammoni (Mariaplaats 14). Tijdens deze avond gaan wij het gesprek aan om duidelijkheid te scheppen over Carbon Capture Storage & Utilisation (CCS & CCU). Wat is mogelijk? Wat is nodig? En hoe wordt hier tegenaan gekeken vanuit de maatschappij? 

Het evenement biedt plaats aan 50 tot 100 personen. Jong KNCV leden kunnen zich gratis aanmelden, KNCV-leden betalen €5 en niet-leden €10. Reserveren kan via de website cmg.kncv.nl/carboncafe.

Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie Uitschrijven voor de mailing