Beste ##firstname##,

Volgende week dinsdag, 27 februari 2024, organiseert de KNCV voor de tweede keer de Next Step Master Day in Utrecht. Dit evenement is speciaal gericht op bachelorstudenten die een opleiding volgen in de moleculaire en levenswetenschappen. Tijdens de Next Step Master Day kunnen studenten kennismaken met maar liefst 84 verschillende masteropleidingen in de chemie en life sciences uit het hele land.

Naast het verkennen van de diverse masters, krijgen studenten ook de kans om inspirerende lezingen bij te wonen, waardoor ze zich volledig kunnen oriënteren op de mogelijke vervolgstappen in hun carrière. Deze dag belooft een buitengewoon waardevolle ervaring te worden voor alle toekomstige chemici.

Als KNCV vinden wij het belangrijk om studenten de diversiteit van het vakgebied te laten zien, en we hopen op deze manier dat alle geïnteresseerde chemici in spé op de juiste plek belanden. We zouden dan ook graag zoveel mogelijk studenten op deze dag willen verwelkomen.

Kent u jonge chemici die nog op zoek zijn naar een geschikte vervolgstudie in de chemie en life sciences? Dan vragen wij u vriendelijk om hen op de hoogte te stellen van dit evenement. Zo hopen we samen de toekomstige generatie chemici te inspireren! Alvast hartelijk dank voor uw hulp en betrokkenheid. 

De KNCV is ook te volgen op:

KNCV op Facebook        KNCV op Twitter        KNCV op LinkedIn        KNCV op LinkedIn

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de KNCV.

Adres:
Synthesium – Gebouw Castellum, Ingang C
Loire 150, Den Haag
070 3378790

www.kncv.nl

Copyright © 2023 KNCV, All rights reserved.
Bekijk in de browser
Klik hier om je uit te schrijven.