Verder: nomineer (chemisch) talent voor de Gouden Medaille en Van Marumpenning

Ter uitbreiding van ons professionele en gezellige team (6 FTE) zijn we op zoek naar een marketingcommunicatie duizendpoot die samen met ons nog beter de aansluiting gaat vinden met onze doelgroep.

Communicatie is cruciaal voor de KNCV: over de wetenschap, over de sector en over onze activiteiten. Jij gaat helpen om de KNCV nog beter te positioneren in de chemische community. Zo maak je met creatieve campagnes en rake middelen de ambities, inspanningen en activiteiten van de KNCV wereldkundig. Je ontwikkelt content voor diverse communicatiekanalen zoals de nieuwsbrief en social media en bedenkt en organiseert nieuwe formats voor evenementen. Daarnaast is er de website van de KNCV, die zeker in het begin je hoofdtaak zal zijn. Deze is nodig aan vernieuwing toe en we zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Ben jij flexibel, creatief, nieuwsgierig en houd je van aanpakken? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Wij bieden een afwisselende en creatieve baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een geweldig team! Bij de KNCV vinden we plezier in het werk en de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Kijk voor meer details en salarisindicatie op kncv.nl/vacature.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie met CV voor 22 april naar Jan-Willem Toering (directeur) via jwt@kncv.nl. Hij is voor meer informatie te bereiken op 06 57 88 21 39.

Eind 2024 reiken wij weer de KNCV Gouden Medaille uit, de belangrijkste Nederlandse prijs voor onderzoekers die zich bijzonder hebben onderscheiden op het gebied van chemisch speurwerk. Voor de prijs komen onderzoekers tot veertig jaar in aanmerking van wie wordt verwacht dat zij leidend worden binnen hun vakgebied. 

Ken je iemand die in aanmerking komt om de 'hall of fame' van de Nederlandse chemie te betreden? Meld je kandidaat dan nu aan. Op www.kncv.nl/goudenmedaille kun je alles lezen over de criteria en de procedure. We zien je voordracht graag voor 30 april 2024 tegemoet! 

De nominaties voor de Van Marumpenning zijn geopend! Deze eervolle onderscheiding wordt toegekend aan een individu of non-profitorganisatie die op een buitengewone wijze een significante bijdrage heeft geleverd aan de communicatie over chemie, life sciences, biotechnologie en procestechnologie naar een breed publiek. We kijken met name naar innovatieve communicatieactiviteiten met een positieve impact op de samenleving, zoals (wetenschaps)educatie, outreach en citizen science.

Zowel opkomende talenten als mensen met een lange staat van dienst kunnen worden voorgedragen. De Van Marumpenning wordt uitgereikt tijdens de Avond van de Chemie op 10 oktober 2024 in Flint Theater, Amersfoort. De tweejaarlijkse prijs bestaat uit de Van Marumpenning en een officiële oorkonde. Ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld je kandidaat dan uiterlijk 30 april aan via www.kncv.nl/marum

De KNCV is ook te volgen op:

KNCV op Facebook        KNCV op Twitter        KNCV op LinkedIn        KNCV op LinkedIn

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de KNCV.

Adres:
Synthesium – Gebouw Castellum, Ingang C
Loire 150, Den Haag
070 3378790

www.kncv.nl

Copyright © 2023 KNCV, All rights reserved.
Bekijk in de browser
Klik hier om je uit te schrijven.