Een theater avond om niet te missen
Kom je ook?

Beste ##firstname## ##lastname##,

De chemie bruist en dat vieren we op donderdag 10 oktober met de ‘Avond van de Chemie’ in theater Flint te Amersfoort. We nodigen je van harte uit om dit feest met ons te vieren. Bestel hier je kaarten.

Sprekers van de avond
Ontdek de verhalen van drie topchemici tijdens de Avond van de Chemie. Zij zullen je op een interactieve manier inspireren met hun baanbrekende onderzoek en inzichten.

  • Charlotte Teunissen (Amsterdam UMC) neemt je tijdens deze bijzondere avond mee in de ongekend snelle ontwikkeling van bloedtesten voor de ziekte van Alzheimer.
  • Chris Slootweg (Universiteit van Amsterdam) schetst de cruciale rol die chemie kan en moet spelen in de transitie naar een duurzame en circulaire economie.
  • En onze Gouden Medaille winnaar 2024 Gerard van Westen (Universiteit Leiden) laat zien hoe hij AI, artificial intelligence, inzet om sneller nieuwe leads voor geneesmiddelen te vinden.

Prijzengala
Naast deze topsprekers biedt de Avond van de Chemie een spannend prijzengala waarin we jonge talenten in de spotlights zetten. Ook vind de Jong KNCV Spotlight Prijs pitch competitie plaats, en kunnen gasten stemmen op de beste PhD-pitch. We sluiten de avond af met een muzikale noot van de Meisjes met de Wijsjes. Kortom, een avondje uit die je niet wilt missen!

Het programma
We ontvangen je graag op 10 oktober 2024 tussen 19.00 en 19.30 uur met een kopje koffie of thee. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Na afloop is er een gezellige borrel waar je kunt napraten en netwerken. 

Speciale aanbieding voor KNCV-leden
En dat is nog niet alles. Alle KNCV-leden betalen tot 20 september slechts €20 voor een ticket inclusief borrel. KNCV-studentleden kunnen al voor €12,50 genieten van deze bijzondere theateravond. Je mag één introducé meenemen tegen hetzelfde tarief. Niet-leden betalen €40.

Vanwege de beperkte zaalcapaciteit willen we graag van tevoren weten of je erbij bent. Reserveer snel je tickets via deze link!

We kijken ernaar uit om je op 10 oktober te verwelkomen in theater Flint te Amersfoort!

Met vriendelijke groet,
Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging

Jan-Willem Toering    &         Nine Gerrits
Directeur                               Projectleider

De KNCV is ook te volgen op:

KNCV op Facebook        KNCV op Twitter        KNCV op LinkedIn        KNCV op LinkedIn

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van de KNCV.

Adres:
Synthesium – Gebouw Castellum, Ingang C
Loire 150, Den Haag
070 3378790

www.kncv.nl

Copyright © 2023 KNCV, All rights reserved.
Bekijk in de browser
Klik hier om je uit te schrijven.