Over KNCV Academy - Hoe haal je het beste uit je team?

KNCV Academy - Hoe haal je het beste uit je team?

Je geeft leiding aan een groep medewerkers, en dat gaat je goed af. Alleen heb je soms het idee dat er nog meer potentie in je team zit. Maar hoe weet je dat te herkennen en te activeren? Hoe stuur je al die individuen aan, ieder met zijn eigen sores, behoeften en ambities?

De chemische en farmaceutische sector wordt meer dan ooit geconfronteerd met uitdagingen zoals globalisering, toegenomen focus op duurzaamheid, veiligheid en milieu, maar ook de almaar complexere technologie. Mensen spelen een cruciale rol bij het inzetten en doorvoeren van al die veranderingen, want als medewerkers zich ontwikkelen, dan doet de organisatie dat ook.

Het vraagt van een leidinggevende de nodige vaardigheden en inzicht om zijn medewerkers te helpen zich te ontwikkelen, gemotiveerd en productief aan de slag blijven, tot het einde van hun loopbaan.

Inhoud workshop
Je maakt kennis met ‘duurzame inzetbaarheid’ en leert hoe je dit kunt gebruiken om je team flexibeler en wendbaarder te maken. Er wordt een link gelegd tussen de organisatiedoelstellingen, het individu en het team, waarin je als leidinggevende een cruciale rol speelt. Je leert hoe je duurzame inzetbaarheid en ontwikkelwensen in kaart kan brengen en bespreekbaar kan maken. Ook jouw eigen inzetbaarheid komt aan de orde.

Voor wie?
Leidinggevenden in de chemie en life sciences, die meer uit hun team willen halen.

Leerresultaten
Na afloop van deze workshop:

  • Weet je wat duurzame inzetbaarheid kan betekenen voor jouw team en organisatie.
  • Weet je hoe je je medewerkers in beweging kan krijgen.
  • Ben je je bewust van je eigen duurzame inzetbaarheid.

Contact
Renée Moezelaar (rmoezelaar@kncv.nl, 070-3378798).

Schrijf je nu in!

Prijzen

Kosten:

KNCV-lid € 45,-
Niet-KNCV-lid € 85,-
(PhD)-Student en KNCV-lid € 5,-
(PhD)-Student en niet lid € 15,-

Aanmelden

Deel met anderen